SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Se va intoarce Sasuke?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

Se va intoarce Sasuke? Empty
MesajSubiect: Se va intoarce Sasuke?   Se va intoarce Sasuke? EmptySam Aug 27, 2011 5:32 am

1.Credeti ca Sasuke se va intoarce in sat,lasand razbunarea ?

2.Voi credeti ca Sasuke se va lupta cu Naruto?Cine credeti ca va castiga daca ar exista lupta dintre cei doi?Argumentati!
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

MesajSubiect: Re: Se va intoarce Sasuke?   Se va intoarce Sasuke? EmptyVin Sept 02, 2011 3:36 am

Dupa mine Sasuke se va intoarce in sat , dar dupa ce se va razbuna .. Adika inca nu se stie daca Naruto va reusi sa-i deschida ochii lui la lupta intre ei care e va tine .
Sasuke cu siguranta se va lupta cu Naruto ! Nu are cum sa nu se lupte ! Atunci de ce si-a implantat ochii lui Itachi si l-a Naruto i sa ghicit norocul si a spus ca se va intalni cu o persoana cae are puterea in ochi .Wai am 1.ooo.ooo.ooo.ooo.ooo.ooo.ooo. de intrebari fara raspuns legate de serialul acesta Se va intoarce Sasuke? 984495496 Ceea ce ma scoate din sarite Se va intoarce Sasuke? 2127282101 Deabia astept sa vad cum se va antrena Naruto cu 8 cozi [ Killer Bee ] si sa vad cum il stapaneste pe Kyuubi . Nu uit .. si lupta intre ei :Sasuke si Naruto . Eu cred ca o sa fie egalitate , daca ar castiga unul dintre ei ar fi...ciudat pt ca amandoi sunt super puternici Se va intoarce Sasuke? 2830630822
Va Se va intoarce Sasuke? 3217753424 si sper sa am dreptate Se va intoarce Sasuke? 2471738894 Like a Star @ heaven
Sus In jos
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

MesajSubiect: Re: Se va intoarce Sasuke?   Se va intoarce Sasuke? EmptyVin Sept 02, 2011 3:46 am

Hai sa va zic si voua,era o intrebare pe un site "Se va intoarce Sasuke in Konoha?"

Sa va zic un din raspunsuri cu cuvintele mele, ca sa itelegeti.

"Se va intoarce Sasuke dupa o lupta cu Naruto.Naruto o sa moara iar femeia din cosiliu (nu stiu cum o cheama) il va reinvia cum a fost si cu Gaara. Dupa acea Sasuke se va intoarce acasa, in Konoha. In sat mai venise o fata din clanul Uchiha,a 3-a supravietuitoare a clanului,dupa Sasuke si Madara.
Ea este verisoara lui Sasuke (nu ii stiu numele), care de mica a crescut la Templu, nimeni nu a stiut de existeta ei, iar ea nu a aflat ce s-a intamplat cu clanul.
Sasuke o provoaca la lupta,iar aceasta refuza.Dupa ce Sasuke o enerveaza aceasta accepta."

Cam atat a fost raspunsul. Nu mai stiu cum se numea intrebarea ca va dadeam Url-ul.

Astept raspunsuri sa vad voi ce credeti,este adevarat ca se intoarce Sasuke?

va pup Se va intoarce Sasuke? 3217753424
Pa`pa

Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

MesajSubiect: Re: Se va intoarce Sasuke?   Se va intoarce Sasuke? EmptyVin Sept 02, 2011 10:05 am

What the .. ?
E adevarat ce spui tu acolo ?
Naruto moare ??? E mai bun Sasuke ca el ? [ Cum .. ? ]
Oare Tsunade il invie ?
Si a 3 a supravietuitoare a clanului uchiha ??? [Ceeeeeee ? ]
Dc Sasuke o provoaca la lupta ? Ce vrea sa dovedeasca Se va intoarce Sasuke? 2236655694
Acum serios , chiar mam tampit la cap Shocked
Sper sa fie adevarat , sau nu Crying or Very sad ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Se va intoarce Sasuke?   Se va intoarce Sasuke? Empty

Sus In jos

Se va intoarce Sasuke?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sasuke. My hero!
» Imagini Sasuke