ღAlℓஐ Fondator
Mesaje : 239 Puncte : 352 Reputatie : 3 Data de inscriere : 14/08/2011 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.
| Subiect: Se va intoarce Sasuke? Sam Aug 27, 2011 5:32 am | |
| 1.Credeti ca Sasuke se va intoarce in sat,lasand razbunarea ?
2.Voi credeti ca Sasuke se va lupta cu Naruto?Cine credeti ca va castiga daca ar exista lupta dintre cei doi?Argumentati!
| |
|
Caρρυccιησ ♥ Yakuza Boss
Mesaje : 148 Puncte : 174 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Unde e inima ta :x
| Subiect: Re: Se va intoarce Sasuke? Vin Sept 02, 2011 3:36 am | |
| | |
|
ღAlℓஐ Fondator
Mesaje : 239 Puncte : 352 Reputatie : 3 Data de inscriere : 14/08/2011 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.
| Subiect: Re: Se va intoarce Sasuke? Vin Sept 02, 2011 3:46 am | |
| Hai sa va zic si voua,era o intrebare pe un site "Se va intoarce Sasuke in Konoha?"
Sa va zic un din raspunsuri cu cuvintele mele, ca sa itelegeti.
"Se va intoarce Sasuke dupa o lupta cu Naruto.Naruto o sa moara iar femeia din cosiliu (nu stiu cum o cheama) il va reinvia cum a fost si cu Gaara. Dupa acea Sasuke se va intoarce acasa, in Konoha. In sat mai venise o fata din clanul Uchiha,a 3-a supravietuitoare a clanului,dupa Sasuke si Madara. Ea este verisoara lui Sasuke (nu ii stiu numele), care de mica a crescut la Templu, nimeni nu a stiut de existeta ei, iar ea nu a aflat ce s-a intamplat cu clanul. Sasuke o provoaca la lupta,iar aceasta refuza.Dupa ce Sasuke o enerveaza aceasta accepta."
Cam atat a fost raspunsul. Nu mai stiu cum se numea intrebarea ca va dadeam Url-ul.
Astept raspunsuri sa vad voi ce credeti,este adevarat ca se intoarce Sasuke?
va pup Pa`pa
| |
|
Caρρυccιησ ♥ Yakuza Boss
Mesaje : 148 Puncte : 174 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Unde e inima ta :x
| Subiect: Re: Se va intoarce Sasuke? Vin Sept 02, 2011 10:05 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Se va intoarce Sasuke? | |
| |
|