SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

~Your love is my drug [+16]~

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
•Blue
Lord Akatsuki
Lord Akatsuki
•Blue

Puncte : 177
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/08/2011
Varsta : 26
Localizare : Umm...La calculator?! o.0

~Your love is my drug [+16]~ Empty
MesajSubiect: ~Your love is my drug [+16]~   ~Your love is my drug [+16]~ EmptySam Aug 27, 2011 9:11 am

~First Chapter~

Sasuke:

Priveam cu mare interes fumul ce-l lasam sa-mi iasa din gura. Era albicios si mirosea puternic, ceea ce-mi placea. Privirea mi se muta instinctiv la stelele aprute pe cerul senin. Fiecare stralucea mai puternic, sau mai putin. Imi pun tigara la gura si trag cu pofta din ea, pufaind-o. Eram absent si nu prea imi pasa ce se intampla in jurul meu. Vantul ce adia usor imi mangaie parul negru ca onixul si imi gadila usor fata alba ca varul facandu-ma sa zambesc inconstient. Simt cum imi vibreaza telefonul in buzunar. Nu avem chef sa raspund, dar parca se incaptana sa ma faca sa vad cine imi tulbura linistea. Eram destul de tulburat din cauza bauturii si nu am putut vedea prea bine cine era, insa am raspuns. In receptor se aude o voce cunoscuta.

-Ce faci, frate? Mi-am dat imediat seama cine era. Ma ridic incet de pe jos si ma sprijin cu un picior de perete stand cu spatele la el. Trag aer adanc in piept si incep sa-i zic celui de la capatul firului unde sunt si cum a fost viata mea in ultimii ani. Dupa cateva zeci de minute bune de povestit vad pe strada un grup de fete cu niste forme de-ti lasa gura apa. Ii zic prietenului meu ca ne intalnim maine si inchid repede. Ma intrept spre ele. Nu ma baga nici una in seama. Incerc sa-i trag o palma peste fund unei fete cu parul roz, o culoare destul de ciudata de par, insa se itorce ca arsa inainte sa o ating si imi da un pumn de toata frumusetea. Credeam ca a fost la sala sau asa ceva, la ce putere are. Eram beat manga asa ca am cazut pe jos auzind chicotelile fetelor si pasii cu care se departau de mine. Nu stiu ce, dar ma atragea ceva la felina asta. Raman cateva clipe pe jos apoi ma ridic scuturandu-ma de praf si plec agale spre casa. Eram pe jumatate adormit. Afara era destul de rece si brizele reci de vant suflau destul de tare. Dupa un drum relativ scurt ajung insfarsit acasa.Nici macar nu mi-am dat jos adidasi sau geaca. Merg tina in camera mea si ma trantesc pe patul moale unde adorm instantaneu. Totusi inainte sa adorm gandul imi zboara la rozalie. Chiar daca eram drogat, beat si adomit mi-am adus aminte de imaginea ei.Inalta si subtire cu un par roz si matasos dar ochii, ochii nu i-am putut vedea...
[/i]
Sus In jos
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

MesajSubiect: Re: ~Your love is my drug [+16]~   ~Your love is my drug [+16]~ EmptySam Aug 27, 2011 9:17 am

Deci iubita mea I love you ,nu am cuvinte pentru acest fic!
Este asa de tare,il ador!
Se vede ca incep lucruri perverse,asa asa.Sa fie perverse!
Deci concluzia este next-ul cat mai repede!
~Your love is my drug [+16]~ 940598392
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
Rallu
Membru Akatsuki
Membru Akatsuki
Rallu

Puncte : 31
Reputatie : 0
Data de inscriere : 27/08/2011
Varsta : 27
Localizare : peste tot :))

MesajSubiect: Re: ~Your love is my drug [+16]~   ~Your love is my drug [+16]~ EmptySam Aug 27, 2011 9:54 am

wow foarte frumos capitolul, cam scurt mai vreau
hai cu nextul ca de nu vai de tine lol! ~Your love is my drug [+16]~ 3847338313
Sus In jos
http://fansasusaku.worldnaruto.com/forum
MaDa
Yakuza Boss
Yakuza Boss
MaDa

Puncte : 38
Reputatie : 7
Data de inscriere : 19/08/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: ~Your love is my drug [+16]~   ~Your love is my drug [+16]~ EmptyDum Aug 28, 2011 10:37 am

Imi place!
Hai cu next-ul repede ca de nu ~Your love is my drug [+16]~ 2009954785.
Glumesc
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

MesajSubiect: Re: ~Your love is my drug [+16]~   ~Your love is my drug [+16]~ EmptyJoi Sept 01, 2011 1:59 pm

Hey Blue ~Your love is my drug [+16]~ 984495496
Ce fic grozav ~Your love is my drug [+16]~ 3217753424
Adu nextul plsss :o3 !
Ca daca nu te pap toata! pirat
In concluzie :
~Your love is my drug [+16]~ 940598392

~Your love is my drug [+16]~ 3788167633

~Your love is my drug [+16]~ 2753320700

~Your love is my drug [+16]~ 3072292796

=))) Ce multe smilies =))
Sunt cu ochii pe tine si te ~Your love is my drug [+16]~ 984495496 !
Ja ne !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ~Your love is my drug [+16]~   ~Your love is my drug [+16]~ Empty

Sus In jos

~Your love is my drug [+16]~
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» My life, my love, my friends... +16/+18

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SasuSaku :: ღSasuke & Sakura ღ :: Fan Ficuri legate de Naruto. :: Fan Ficuri in desfasurare. :: Fan Ficuri cu si despre Sasuke&Sakura-
Mergi direct la: