♥Malee♥ Akatsuki
Mesaje : 30 Puncte : 43 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 25 Localizare : acasa...
| Subiect: Iubire Mortală Dum Aug 28, 2011 4:10 am | |
| serus,m-am decis să fac un fic,sper să vă placă Capitolul 1 Teama mă cuprinse,nu-mi venea să cred că nu i-am ajutat,mă blocasem.Acum mă uitam pe jos,îi vedeam pe prietenii mei morţi.Am căzut pe jos,lânga iubitul meu Sasori.Mă rugam să fie un vis,mai bine spus un coşmar dar era adevărat.Nu-mi vene să cred că nu am făcut nimic.Am stat şi mă uitam cum prietenii mei mor unu câte unul. Am început să plâng înbrăţişândul pe Sasori. Plângeam de aproape o oră.Lângă mine se facuse deja o baltă plină de apă amestecată cu sângele prietenilor mei,omorâţi pe nedrept.Plângeam,plângeam şi iar plâengeam,dar pe degeaba nimeni nu venea la mine să ma întrebe de ce plâng şi să mă îmbrăţişeze aşa cum făcea Sasori când eram supărată.Acum îmi aminteam cât de bine era când trăiau ei.Cum ne distram,cum ne certam din anumite prosti si dupaia râdeam de noi.Vai cat de bine era când mă săruta Sasori înainte de culacre,mă făcea să visez cu el.Ce frumos era.Dar am spus era,acum nu mai există aceste sentimente.Sentimentele pe care le simţeam sunt ura,tristeţea şi răzbunarea.Din acel moment îmi era gândul doar la cum o să-l omor eu pe acela care mi-a distrus viaţa.Gândindumă la asta am adormit lânga prietenii mei. sper să vă placă şi scuye că l-am facut cam scurt la 3 comurii d-au nextu | |
|
ღAlℓஐ Fondator
Mesaje : 239 Puncte : 352 Reputatie : 3 Data de inscriere : 14/08/2011 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.
| Subiect: Re: Iubire Mortală Dum Aug 28, 2011 10:10 am | |
| Malee,ma bucur ca te-ai gandit sa faci un fic! Imi place idea,ai imaginatie. Doar o critica.Incearca sa descri mai mult sentimentele si persoanele. Deci next-ul! Te-am pupat | |
|
MaDa Yakuza Boss
Mesaje : 28 Puncte : 38 Reputatie : 7 Data de inscriere : 19/08/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Iubire Mortală Dum Aug 28, 2011 10:35 am | |
| Fic nou! Deci este frumos!Imi place! Cum a zis si Alle,incearca sa descri mai mult imprejurimile si personajele. Astept next-ul! Pa`pa | |
|
•Blue Lord Akatsuki
Mesaje : 108 Puncte : 177 Reputatie : 3 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 26 Localizare : Umm...La calculator?! o.0
| Subiect: Re: Iubire Mortală Joi Sept 01, 2011 11:31 am | |
| - ♥Malee♥ a scris:
- serus,m-am decis să fac un fic,sper să vă placă
Capitolul 1 Teama mă cuprinse,nu-mi venea să cred că nu i-am ajutat,mă blocasem.Acum mă uitam pe jos,îi vedeam pe prietenii mei morţi.Am căzut pe jos,lânga iubitul meu Sasori.Mă rugam să fie un vis,mai bine spus un coşmar dar era adevărat.Nu-mi vene să cred că nu am făcut nimic.Am stat şi mă uitam cum prietenii mei mor unu câte unul. Am început să plâng înbrăţişândul pe Sasori. Plângeam de aproape o oră.Lângă mine se facuse deja o baltă plină de apă amestecată cu sângele prietenilor mei,omorâţi pe nedrept.Plângeam,plângeam şi iar plâengeam,dar pe degeaba nimeni nu venea la mine să ma întrebe de ce plâng şi să mă îmbrăţişeze aşa cum făcea Sasori când eram supărată.Acum îmi aminteam cât de bine era când trăiau ei.Cum ne distram,cum ne certam din anumite prosti si dupaia râdeam de noi.Vai cat de bine era când mă săruta Sasori înainte de culacre,mă făcea să visez cu el.Ce frumos era.Dar am spus era,acum nu mai există aceste sentimente.Sentimentele pe care le simţeam sunt ura,tristeţea şi răzbunarea.Din acel moment îmi era gândul doar la cum o să-l omor eu pe acela care mi-a distrus viaţa.Gândindumă la asta am adormit lânga prietenii mei.
sper să vă placă şi scuye că l-am facut cam scurt la 3 comurii d-au nextu Ok. Ideea e interesanta, dar mai ai mult de lucrat. Am vazut greseli de tastare si de exprimare. Ai avut multe repetitii enervante si observ ca nici la estetica nu stai prea bine. De asemenea descrierea lipseste. Incearca sa scri un cuvant apoi pui semnul si dupa aceea dai ''space'' Plangeam, plangeam si iar plangeam. <= asa... In plus ai facut ditamai paragraful, care putea fi impartit si astfel arata mai bine, eram mai usor de citit si parea mai lung. Oricum astept next`ul ca sa vad cum evoluezi. Spor la scris si la idei! | |
|
Caρρυccιησ ♥ Yakuza Boss
Mesaje : 148 Puncte : 174 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Unde e inima ta :x
| Subiect: Re: Iubire Mortală Joi Sept 01, 2011 2:25 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire Mortală | |
| |
|