SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Helau tuturor :*

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

Helau  tuturor :* Empty
MesajSubiect: Helau tuturor :*   Helau  tuturor :* EmptyLun Aug 29, 2011 7:24 am

Buna tuturor :x
Sunt Cappuccino sau Areen [ dupa cum va vine sa-mi spunetzi ] si am 12 ani Wink Sunt nascuta pe data 8 nov 1999 . De mica stiam de Naruto dar nu ii dadeam importantza . Acum in anul acesta m-a impresionat foarte mult acest serial si de aceea am optat pe SasuSaku , pentru ca sunt un cuplu superb Helau  tuturor :* 984495496 Sunt amuzanta , detreaba,prietenoasa si deloc timida Cool Imi place Hip Hopul , Rapp-ul , House-mixurile , SasuSaku si sa creez ficuri cu ei :p Nu.mi plac:manelele , rock-ul , oamenii care se dau grozavi si fitzele .

Imi place mult acest forum si-mi pare rau ca nu sunt sunt multi inscrisi Sad Ca sa fiu mai explicita eu sunt iepurele impuscat de Blue :pirat: Astept cu nerabdare sau fiu una dintre prietenele voastre ! flower Sa fim ca o familie unita si puternica >Very Happy< .
Va iubesc mult de tot Helau  tuturor :* 3217753424
Sus In jos
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

Helau  tuturor :* Empty
MesajSubiect: Re: Helau tuturor :*   Helau  tuturor :* EmptyLun Aug 29, 2011 9:05 am

Buna Areen.
Bine ai venit pe forum .
Pe aici sunt useri draguti , inclusiv eu si sunt sigura ca o sa ne intelegem .
Sper ca ai trecut prin sectiunea Regulamentului si sper ca vei posta multe materiale .

Te Helau  tuturor :* 3217753424
Pa`pa Smile
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com

Helau tuturor :*
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Buna tuturor
» Buna tuturor!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum