•Blue Lord Akatsuki
Mesaje : 108 Puncte : 177 Reputatie : 3 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 26 Localizare : Umm...La calculator?! o.0
| Subiect: Hai sa ne gandim logic... :)) Dum Sept 04, 2011 4:48 am | |
| O mica intrebare pentru voi... Sasuke este de fapt bun si doar orbit de razbunare? Sau el chiar e rau si nimeni si nimic nu-l mai pot aduce inapoi. ((( Prefer prima varianta! ^^ | |
|
ღAlℓஐ Fondator
Mesaje : 239 Puncte : 352 Reputatie : 3 Data de inscriere : 14/08/2011 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.
| Subiect: Re: Hai sa ne gandim logic... :)) Dum Sept 04, 2011 4:56 am | |
| Eu zic ca este prima varianta, adica Sasuke i-a salvat de multe ori pe prieteni lui. Atunci cu Sakura, in padurea Mortii, a salvat-o, atunci cu Gaara si alti.... Tine la prieteni lui, sau mai bine zis tinea. Acum este orbit de putere, de razbunare. Eu una cred ca se va intoarce inapoi in sat, cred ca-si va da seama cat de orbit este. Si Itachi vrea sa il vada pe Sasuke in sat. Lasand razbunarea la oparte. Parerea mea. Va pa`pa | |
|
Caρρυccιησ ♥ Yakuza Boss
Mesaje : 148 Puncte : 174 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Unde e inima ta :x
| Subiect: Re: Hai sa ne gandim logic... :)) Dum Sept 04, 2011 10:14 am | |
| Cat am urla de fericire sa fie prima varianta ^^ ! In toata treaba asta murdara eu zic ca el mai "necurat" personaj de aici e Madara . Daca nu exista el . . . Wai si amar de Sasuke ! Chiar daca el era "ras" de pe fatza pamantului , Sasuke ar fi continuat cu sigurantza razbunarea pt . Itachi , dar Naruto i-ar fi deschis mai repede ochii . Mrr .. Si proiectul cu Luna Sharingan , am crezut ca iau nicovala si dau in laptotop pana il fac praf si pulbere Si mai este si Monstrul cu 10 cozi .. Vai mancala-r ! Nare cum sa extraga 9 cozi din Iubi meu pt . ca ar fi o intorsatura de situatzie . Adika , stai , stai , stai .. ?! Numa Chio-basama stia sa reinvie oameni cu ceva ninjutzu puuternic , Dar fara ea , eu nust ce se alege acum . . . Si daca Naru nu are 9 cozi in el .. Nu o sa mai fie asa de puternic . Ganditzi-va si la Sasuke fara semnul blestemat , ar fi fix , pix .. ! Sincer , voua nu vi se pare ? Daca ar Naruto ar muri si monstrul cu 10 cozi ar exista , serial nu s-ar mai numi "Naruto" si " Razbunarea raului " . Ei bine , vom trai si vom stii , dar nu am zis ca varianta cu moatea lui Iubi meu este exlusa Tot bag scrisori de "iubire" la Masashi Kishimoto si o sa vada ei cat de ult imi "place " de ei Dhomne da sa nu moara ! Astept sa va vad parerile , pt ca eu am bagat una destul de ,unga Sunt cu ochii pe voi ! | |
|
♥Malee♥ Akatsuki
Mesaje : 30 Puncte : 43 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 25 Localizare : acasa...
| Subiect: Re: Hai sa ne gandim logic... :)) Mar Sept 06, 2011 10:14 pm | |
| nu deci cel mai logic fapt e ca sasuke este batut in cap si nu observa ca sakura ar face orice pentru el. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne gandim logic... :)) | |
| |
|