•Blue Lord Akatsuki
Mesaje : 108 Puncte : 177 Reputatie : 3 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 26 Localizare : Umm...La calculator?! o.0
| Subiect: Naruto... Un prieten de nadejde :) Dum Sept 04, 2011 9:43 am | |
| Okey ^^ So, titlul spune multe... Mie mi se pare ca Naruto este un personaj foarte bun, inclinat mereu spre faptele corecte si care vede mereu partea plina a paharului. Il admir foarte mult pentru ca isi iubeste prietenii atat de mult si pentru mine este chiar un model, as putea spune... Un prieten de nadejde... | |
|
Caρρυccιησ ♥ Yakuza Boss
Mesaje : 148 Puncte : 174 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Unde e inima ta :x
| Subiect: Re: Naruto... Un prieten de nadejde :) Dum Sept 04, 2011 9:58 am | |
| Hey hey iubita ! What .. ? Asta o ai de la mine=)) ./Eu ti-ai zis ca is fanul lui Naru si ti-am explicat dc in parculets , Adika . . stai , stai , stai .. ! Ma copiezi ? =)) glm glm Don`t worry Dap , am explicat de cel putin 2 ori pe site dc imi place de Naru SI au fost paragrafe luungi Da , eu mai nou ma ghidez dupa el in viatza , chiar daca stiu ca daca cineva baga cutzitu in mine tot mor , nu sunt salvata de ceja ninjutzu=))) . La inceput oamenii noi care il cunsteau pe Naru abia acum zic ca e un tampit si un tantalau si jumatate . Culmea ca , dupa 2-3 zile dupa ce l-o descoperit , toti ajung sa-l admire si sa faca ca el .. Procarie dupa mine , dar deja sunt obisnuita Ei bine , astept sa vad ce parere au si restul membrilor care intra in topic Va ! | |
|