SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Naruto... Un prieten de nadejde :)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
•Blue
Lord Akatsuki
Lord Akatsuki
•Blue

Puncte : 177
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/08/2011
Varsta : 26
Localizare : Umm...La calculator?! o.0

Naruto... Un prieten de nadejde :) Empty
MesajSubiect: Naruto... Un prieten de nadejde :)   Naruto... Un prieten de nadejde :) EmptyDum Sept 04, 2011 9:43 am

Okey ^^ So, titlul spune multe...

Mie mi se pare ca Naruto este un personaj foarte bun, inclinat mereu spre faptele corecte si care vede mereu partea plina a paharului. Il admir foarte mult pentru ca isi iubeste prietenii atat de mult si pentru mine este chiar un model, as putea spune... Smile

Un prieten de nadejde... Smile
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

Naruto... Un prieten de nadejde :) Empty
MesajSubiect: Re: Naruto... Un prieten de nadejde :)   Naruto... Un prieten de nadejde :) EmptyDum Sept 04, 2011 9:58 am

Hey hey iubita !
What .. ?
Asta o ai de la mine=)) ./Eu ti-ai zis ca is fanul lui Naru si ti-am explicat dc in parculets ,
Adika . . stai , stai , stai .. ! Ma copiezi ? =)) glm glm Razz Wink Don`t worry lol!
Dap , am explicat de cel putin 2 ori pe site dc imi place de Naru Naruto... Un prieten de nadejde :) 984495496 SI au fost paragrafe luungi Naruto... Un prieten de nadejde :) 2471738894
Da , eu mai nou ma ghidez dupa el in viatza , chiar daca stiu ca daca cineva baga cutzitu in mine tot mor , nu sunt salvata de ceja ninjutzu=))) .
La inceput oamenii noi care il cunsteau pe Naru abia acum zic ca e un tampit si un tantalau si jumatate . Culmea ca , dupa 2-3 zile dupa ce l-o descoperit , toti ajung sa-l admire si sa faca ca el .. Procarie dupa mine , dar deja sunt obisnuita Like a Star @ heaven
Ei bine , astept sa vad ce parere au si restul membrilor care intra in topic Cool
Va Naruto... Un prieten de nadejde :) 3217753424 ! Twisted Evil
Naruto... Un prieten de nadejde :) 3155862239
Sus In jos

Naruto... Un prieten de nadejde :)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SasuSaku :: ◆Sondaje◆ :: Naruto-
Mergi direct la: