SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Asta e culmea =))

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

Asta e culmea =)) Empty
MesajSubiect: Asta e culmea =))    Asta e culmea =)) EmptyDum Sept 04, 2011 10:49 am

Eh , Nu stitzi voi cate intamplari amuzante am avut la viatza me I love you Le-ai uitat si totusi mi-am promis sa nu le uit pt restul vietzii  Asta e culmea =)) 214474985 Ei bine , asta e "destul" de recenta . Incep :
Era ziua in care aveam serata la scoala .. Asta e obiceiul nostru la fiecare inceput de vacantza . Era vineri , o zis obisnuita si stresanta pt . mine si colegii mei . Trebuia sa facem aranjament pt. sala si mna . Orele de la scoala au trecut sub surprinderea mea destul de rapid si au urmat momentele "chinuite" . A trebuit sa ma imbrac oarecum " fabulos" si eu sunt asa o ...Fara alte amanunte a sosit timpul pt . serata si toti colegii mei erau pregatitzi . Eu si prietenele mele ca nebunele obsedata de perversitatzi ne-am urcat pe banci si am dat din buci ca si dansatoarele la bara . Bineinteles ca baietzii salivau nebunii langa noi =)))) . Le-am propus fetelor ca atunci cand vine dirigintele in clasa sa ne asezam pitit ca daca ne descoperea..dhmne feri=)))))))))))) . 2 in catallog :> ! A venit dirigintele si eu m-am asezat pitit si m-am dezechilibrat si am picat ca o broasca pe pardosea=)) Mi s-au rupt si ciorapii plasa  Asta e culmea =)) 214474985 da nui asta treaba =)) ! Nu a picat nici ca bazin asa ca un peste , ci am picat ca o pasare moarta din cer=)) Dupa cazatura toata lumea a inceput sa rada cu lacrimi printre care si eu am fost=)) Si dirigintele ~! :>>> ! Asta este una dintre "umflatele" mele pirat
Am sa mai aduc cand imi aduc aminte  Asta e culmea =)) 3217753424
Sus In jos
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

Asta e culmea =)) Empty
MesajSubiect: Re: Asta e culmea =))    Asta e culmea =)) EmptyDum Sept 04, 2011 11:13 am

Smile): Ai cazut dupa banca?
Cred ca a durut nu? Vezi daca nu esti atenta, pe deasupra ti-ai mai rupt si ciorapi.
Vai dar tu esti chiar de groaza Smile .
Te  Asta e culmea =)) 3217753424
Pa`pa
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
•Blue
Lord Akatsuki
Lord Akatsuki
•Blue

Puncte : 177
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/08/2011
Varsta : 26
Localizare : Umm...La calculator?! o.0

Asta e culmea =)) Empty
MesajSubiect: Re: Asta e culmea =))    Asta e culmea =)) EmptyLun Sept 05, 2011 7:42 am

=))) Vai deci ai fost sufletul seratei atunci =)))

Toti s-au amuzat pe cinste Smile))))

A fost chiar tare.. :>
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

Asta e culmea =)) Empty
MesajSubiect: Re: Asta e culmea =))    Asta e culmea =)) EmptyMar Sept 06, 2011 10:36 am

Am cazut de pe banca pirat =))
Sus In jos
Continut sponsorizat

Asta e culmea =)) Empty
MesajSubiect: Re: Asta e culmea =))    Asta e culmea =)) Empty

Sus In jos

Asta e culmea =))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SasuSaku :: ✿Alte optiuni .✿ :: Intamplari amuzante .-
Mergi direct la: