ღAlℓஐ Fondator
Mesaje : 239 Puncte : 352 Reputatie : 3 Data de inscriere : 14/08/2011 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.
| Subiect: Sakura puternica sau Sakura lasa? Sam Aug 27, 2011 5:58 am | |
| Ce credeti despre Sakura? A evoluat de cand s-a antrenat cu Tsunade.
Acum intrebarea! Credeti ca Sakura la-r ucide pe Sasuke ca sa isi apere satul,prieteni si familia? Stiu ca il iubeste.
Ultima editare efectuata de catre ღAlℓஐ in Mier Aug 31, 2011 11:42 am, editata de 1 ori | |
|
Rallu Membru Akatsuki
Mesaje : 24 Puncte : 31 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 27 Localizare : peste tot :))
| Subiect: Re: Sakura puternica sau Sakura lasa? Sam Aug 27, 2011 10:20 am | |
| Eu spun ca a evoluat mult de cand s-a antrenat cu Tsunade. S-a vazut la batalia dintre ea si Sasori. Nu sunt sigura daca Sakura l-ar putea ucide pe Sasuke, s-a vazut in episodul 200 si ceva(nu mai stiu). Sasuke e mai puternic decat Sakura de 1000 de ori. Asta e parerea mea | |
|
Caρρυccιησ ♥ Yakuza Boss
Mesaje : 148 Puncte : 174 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Unde e inima ta :x
| Subiect: Re: Sakura puternica sau Sakura lasa? Mier Aug 31, 2011 11:26 am | |
| [ i]Eh , ce intrebare buna ! Dar raspunsul sigur e ca nu l-ar ucide . Intr-un episod mai sus de 200 Shippuude a avut ocazia sa bage kunaiul in spatele lui , dar mai ca ii venea sa planga si sa ggandit ceva timp pana Sasuke se intoarce si vroia so omoare dar Naruto a aparut in peisaj . [Asa il iubesc uneori pe Naruto ] Si da , Sakura a evoluat mult de la antrenamentul cu Tsunade si se pare ca si Ino a copiat.o cand a vazut ce bine se descurca cu Ninjutzul Medical . Atata ca nu am vazut.o pe Saku sa practice ceva ninjutzu , nu numai taijutzu . Dupa mine as fi vrut s.o vad practicand ceva deosebit , dar .. na , Asta e viatza Te si sper ca raspunsul meu sa fie corect Ja ne ! :bounce: [/i] | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sakura puternica sau Sakura lasa? | |
| |
|