SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Sakura puternica sau Sakura lasa?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

Sakura puternica sau Sakura lasa? Empty
MesajSubiect: Sakura puternica sau Sakura lasa?   Sakura puternica sau Sakura lasa? EmptySam Aug 27, 2011 5:58 am

Ce credeti despre Sakura?
A evoluat de cand s-a antrenat cu Tsunade.

Acum intrebarea!
Credeti ca Sakura la-r ucide pe Sasuke ca sa isi apere satul,prieteni si familia? Stiu ca il iubeste.

Ultima editare efectuata de catre ღAlℓஐ in Mier Aug 31, 2011 11:42 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
Rallu
Membru Akatsuki
Membru Akatsuki
Rallu

Puncte : 31
Reputatie : 0
Data de inscriere : 27/08/2011
Varsta : 27
Localizare : peste tot :))

MesajSubiect: Re: Sakura puternica sau Sakura lasa?   Sakura puternica sau Sakura lasa? EmptySam Aug 27, 2011 10:20 am

Eu spun ca a evoluat mult de cand s-a antrenat cu Tsunade. S-a vazut la batalia dintre ea si Sasori. Nu sunt sigura daca Sakura l-ar putea ucide pe Sasuke, s-a vazut in episodul 200 si ceva(nu mai stiu). Sasuke e mai puternic decat Sakura de 1000 de ori. Asta e parerea mea Very Happy
Sus In jos
http://fansasusaku.worldnaruto.com/forum
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

MesajSubiect: Re: Sakura puternica sau Sakura lasa?   Sakura puternica sau Sakura lasa? EmptyMier Aug 31, 2011 11:26 am

[
i]Eh , ce intrebare buna !
Dar raspunsul sigur e ca nu l-ar ucide . Intr-un episod mai sus de 200 Shippuude a avut ocazia sa bage kunaiul in spatele lui , dar mai ca ii venea sa planga si sa ggandit ceva timp pana Sasuke se intoarce si vroia so omoare dar Naruto a aparut in peisaj . [Asa il iubesc uneori pe Naruto Sakura puternica sau Sakura lasa? 984495496 ]
Si da , Sakura a evoluat mult de la antrenamentul cu Tsunade si se pare ca si Ino a copiat.o cand a vazut ce bine se descurca cu Ninjutzul Medical . Atata ca nu am vazut.o pe Saku sa practice ceva ninjutzu , nu numai taijutzu . Dupa mine as fi vrut s.o vad practicand ceva deosebit , dar .. na , Asta e viatza Razz
Te Sakura puternica sau Sakura lasa? 3217753424 si sper ca raspunsul meu sa fie corect flower
Ja ne ! :bounce: [/i]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sakura puternica sau Sakura lasa?   Sakura puternica sau Sakura lasa? Empty

Sus In jos

Sakura puternica sau Sakura lasa?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Imagini Sakura.
» Sakura indragostita sau doar obsedata...?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SasuSaku :: ღSasuke & Sakura ღ :: Despre Sakura-
Mergi direct la: