•Blue Lord Akatsuki
Mesaje : 108 Puncte : 177 Reputatie : 3 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 26 Localizare : Umm...La calculator?! o.0
| Subiect: Sakura indragostita sau doar obsedata...? Dum Sept 04, 2011 4:50 am | |
| Okey dears.. ^^ You know cuz` Sakura e foarte obsedata de Sasuke, insa daca ea chiar il iubeste cu adevarat? Adica stiti ca mereu Ino si Sakura se certau, insa in Shippuden lui Ino nu-i mai pasa atat de mult de Sasuke, insa Sakura continua sa-l iubeasca si spera din rasputeri sa-l aduca innapoi. Spuneti-va parerea.. E sakura indragostita sau doar obsedata? | |
|
ღAlℓஐ Fondator
Mesaje : 239 Puncte : 352 Reputatie : 3 Data de inscriere : 14/08/2011 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.
| Subiect: Re: Sakura indragostita sau doar obsedata...? Dum Sept 04, 2011 5:05 am | |
| Sakura indragostita. Adic daca nu-l iubea nu mai statea atata timp sa-l caute. A devenit si mai puternica visand ca il va aduce intr-o buna zi in Konoha. Nu cred ca este obsesie. Sasuke a plecat de 3 ani din sat, in tot acest timp Sakura putea sa-l uite , dar nu a facut-o, se gandea la el tot timpul. Ino ma dispera, adica se baga mereu peste Sakura. Nu intelege si aia ca Sakura este mai buna decat ea? cam atat am avut de spus. Te Pa`pa | |
|
•Blue Lord Akatsuki
Mesaje : 108 Puncte : 177 Reputatie : 3 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 26 Localizare : Umm...La calculator?! o.0
| Subiect: Re: Sakura indragostita sau doar obsedata...? Mar Sept 06, 2011 5:01 am | |
| ''Ino ma dispera, adica se baga mereu peste Sakura. Nu intelege si aia ca Sakura este mai buna decat ea?''
Aoloo Bianca ai dreptate! =))) Nu pricepe ca e mai buna decat ea? =))) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sakura indragostita sau doar obsedata...? | |
| |
|