ღAlℓஐ Fondator
Mesaje : 239 Puncte : 352 Reputatie : 3 Data de inscriere : 14/08/2011 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.
| Subiect: Care este personajul vostru din Naruto? Sam Aug 27, 2011 6:22 am | |
| Titlul spune totul! Ce personaj va place?Argumentati de ce va place! Ce personaj nu va place?Argumentati de ce nu va place! | |
|
♥Malee♥ Akatsuki
Mesaje : 30 Puncte : 43 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/08/2011 Varsta : 25 Localizare : acasa...
| Subiect: Re: Care este personajul vostru din Naruto? Sam Aug 27, 2011 11:19 am | |
| imi place Sasuke siSakura sunt n cuplu frumos | |
|
RinChan13 Membru Akatsuki
Mesaje : 17 Puncte : 19 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 26
| Subiect: Re: Care este personajul vostru din Naruto? Mar Aug 30, 2011 10:52 am | |
| Buna,pai mie imi place de Sakura e puternica,frumoasa,draguta! | |
|
Caρρυccιησ ♥ Yakuza Boss
Mesaje : 148 Puncte : 174 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Unde e inima ta :x
| Subiect: Re: Care este personajul vostru din Naruto? Vin Sept 02, 2011 3:04 am | |
| Mie imi place de Naruto . Imi place pt . ca e un baiat super draguts si ca e un pic prostutz Am mai spus la un topic dc imi place de el si sunt multe aspecte , dar acum ma doare mana Nu.mi place de : Madara . Ei , la aspect e beton , dar la comportament .. josnic . Vrea sa conduca toata lumea ninja prin proiectul cu luna Sharingan . Il controleaza pe sasuke cum vor muschii lui , e asa de aiurit si foartemega super puternic [ asta e naspa pt naruto , dar sunt sigura ca naru il bate ] , vrea sa il captulreze pe Naru meu pt, monstrul din el [Kyuubi ] ca sa creeze Monstrul cu 10 cozi . [Cred ca ce puternic o sa fie monstrul ala daca il invie , dar nu e posibil ] , adika pe scurt vrea sa fie cel mai cel . Asa , astept sa vad ce va place voua Va ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care este personajul vostru din Naruto? | |
| |
|