SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Care este cantaretul tau preferat?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

Care este cantaretul tau preferat? Empty
MesajSubiect: Care este cantaretul tau preferat?   Care este cantaretul tau preferat? EmptyMar Aug 30, 2011 11:43 am

Care este cantaretul tau preferat?Pareri despre ei.
Vreau argumentare, ce are el/ea fata de ceilalti cantareti?Care sunt defectele si calitatile lui/ei ?
Maxim:5 cantareti.
Minim:1 cantaret.
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

MesajSubiect: Re: Care este cantaretul tau preferat?   Care este cantaretul tau preferat? EmptyVin Sept 02, 2011 2:41 am

Mie de exemplu imi place de Rihanna .
calitati : Eu o vad ca o vedeta saltareata , talentata , frumoasa ,
desteapta si petrecareatza .
Ea esta diferita de ceilaltti cantareti/cantarete prin simplul fapt ca stie sa se distreze si sa-si ocupe timpul cu miliardele de fani ai ei facand :poze poznase , glume etc .
defecte : Nu am totusi cum sa-i stiu toate defectele pt ca nu am vazut-o fata in fata , dar dupa mine este foarte , foarte perversa . Am citit ca s-a lasat atinsa de fani in anumite locuri si ca ea i-a atins pe ei Care este cantaretul tau preferat? 2127282101 [A aratat si poza ]
Nu.i normala lol!
Imi place si de Nate Dogg , care din pacate a murit din cauza GANGSTERI-LOR . Sad Nemernicii . Ador piesa lui : Keep it gangsta . Are un ritm bestial care pur si simplu te face sa iti misti osciorul pe ringul e dans Care este cantaretul tau preferat? 3217753424
Cam atat , am sa mai vin cu noi cantareti mai tarziu afro
Ja ne ! Care este cantaretul tau preferat? 984495496
Sus In jos
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

MesajSubiect: Re: Care este cantaretul tau preferat?   Care este cantaretul tau preferat? EmptyVin Sept 02, 2011 3:07 am

Sa incep si eu....am asa de multi dar zic numai cativa.
Cantareata: Mie imi place Antonia, melodia Morena este bestiala. Canta ca un inger, este si fotomodel. Arata frumos, ar un corp de invidiat. A fost alesa ca cea mai Sexy femeie. Defecte nu iam gasit.
Are ceva fata de celelalte cantarete, are vocea pura, nu trebuie modificata, sa nu dau nume ce cantareata isi modifica vocea in videoclipuri etc....

Nicole Scherzinger, este o cantareata de succes, isi petrece timpul liber facand poze cu cei dragi, cu fani etc... Este frumoasa si petrecareata. Stie ce se poarta si ce nu, este asemanatoare lui Antonia, vocea ei nu este modificata foarte mult.

Jennifer Lopez, la ea nu am ce comenta. Este frumoasa, iubitoare, are o voce tare [se vede in concertele ei laiv] .Defecte: este putin proasta, vrea sa isi lase sotul pentr altul mai "bun" . Ce are special e celelalte cantarete?Simplu,vocea si frumusetea ei naturala.

Cantareti. Matyas, el este un cantaret de exceptie dupa parerea mea, are poiese numai de iubire si ador cum canta. u stiu multe despre el! Este frumos, are o voce bestiala.

Astia ar fi cei mai buni cantareti din punctul meu de vedere.Mai sunt si alti la fel de buni: Alexandra Stan (asemanatoare Antoniei), Madonna, Shakira, 50 Kent, Kati Parry, etc....

Sa va vad si pe voi Wink .
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
•Blue
Lord Akatsuki
Lord Akatsuki
•Blue

Puncte : 177
Data de inscriere : 27/08/2011
Varsta : 26
Localizare : Umm...La calculator?! o.0

MesajSubiect: Re: Care este cantaretul tau preferat?   Care este cantaretul tau preferat? EmptyLun Sept 05, 2011 1:35 pm

Bun hai ca vine si Bee.. Smile

Tiesto: Oh My god! I mean his music is legendary! Okey am numai cuvinte de lauda pentru omu` asta!

David Guetta: He`s so lovely! Care este cantaretul tau preferat? 984495496 Imi place mult cum mixeaza...

Nate Dogg: Because he sings my favourite song. Smile Care este cantaretul tau preferat? 984495496

Snoop Dogg: It`s awesome.. Smile)

Lil` Wayne: John it`s epic! Cei care nu stiti piesa uitati-va la Lyrics si o sa intelegeti. Smile))

Ok mai am o mica ( mare ) Gramada de cantareti pe care ii ador, acum i-am spus pe cei care m-au venit in minte.... Si imi para rau dar trebuie sa-l pun si pe michael Jackson la care nici macar nu am cuvinte! Smile

Bun cantarete:

Dev: She`s Hot! Damn it! Smile) Canta super!

Rihanna: i like her red hair! O claie rosie, dar frumoasa...

Antonia: Seamana cu mine! Care este cantaretul tau preferat? 984495496 La aspect si canta frumos...

Lady Gaga: OMG!! She`s crazy, nu o ador insa trebuie sa recunosc ca are voce :>

Acum astia mi-au venit in minte... Anyway... C`ya! ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care este cantaretul tau preferat?   Care este cantaretul tau preferat? Empty

Sus In jos

Care este cantaretul tau preferat?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care este actorul tau preferat?
» Care este personajul vostru din Naruto?
» Care personaje din Naruto va plac mai mult?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SasuSaku :: ✿Alte optiuni .✿ :: ♀Actori si cantareti.♂ :: Cantareti.-
Mergi direct la: