SasuSaku
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este pentru toti fani Naruto, puneti-va imaginatia la incercare si dati rod unei povesti.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Care personaje din Naruto va plac mai mult?

In jos 
4 participanți

Ce personaj iti place?
Naruto.
Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_lcap20%Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_rcap
 20% [ 1 ]
Sasuke.
Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_lcap40%Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_rcap
 40% [ 2 ]
Sakura.
Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_lcap40%Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_rcap
 40% [ 2 ]
Kakashi.
Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_lcap0%Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Hinata.
Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_lcap0%Care personaje din Naruto va plac mai mult? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kiba.
 0% [ 0 ]
Shikamaru.
 0% [ 0 ]
Neji.
 0% [ 0 ]
TenTen.
 0% [ 0 ]
Temari.
 0% [ 0 ]
Total voturi : 5

AutorMesaj
ღAlℓஐ
Fondator
Fondator
ღAlℓஐ

Puncte : 352
Reputatie : 3
Data de inscriere : 14/08/2011
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna, alaturi de stele.

Care personaje din Naruto va plac mai mult? Empty
MesajSubiect: Care personaje din Naruto va plac mai mult?   Care personaje din Naruto va plac mai mult? EmptyMier Aug 24, 2011 4:20 am

Titlul spune totul!
Sus In jos
https://sasusaku.catsboard.com
•Blue
Lord Akatsuki
Lord Akatsuki
•Blue

Puncte : 177
Reputatie : 3
Data de inscriere : 27/08/2011
Varsta : 26
Localizare : Umm...La calculator?! o.0

MesajSubiect: Re: Care personaje din Naruto va plac mai mult?   Care personaje din Naruto va plac mai mult? EmptySam Aug 27, 2011 4:24 am

Putem sa alegem mai multe? Smile)

Eu am prea multe personaje preferate, deci nu pot alege unul. Smile) Very Happy
Sus In jos
RinChan13
Membru Akatsuki
Membru Akatsuki
RinChan13

Puncte : 19
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 26

MesajSubiect: Re: Care personaje din Naruto va plac mai mult?   Care personaje din Naruto va plac mai mult? EmptyMar Aug 30, 2011 10:49 am

Eu am votat cu Sakura imi place mult de ea Care personaje din Naruto va plac mai mult? 984495496 !
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
Yakuza Boss
Yakuza Boss
Caρρυccιησ ♥

Puncte : 174
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 25
Localizare : Unde e inima ta :x

MesajSubiect: Re: Care personaje din Naruto va plac mai mult?   Care personaje din Naruto va plac mai mult? EmptyJoi Sept 01, 2011 1:48 pm

Sincera sa fiu mie imi place foarte mult de Naruto .
Ma atrage in sensul ca :
`E prostut , glumet , amuzant...
`E puternic [ Care personaje din Naruto va plac mai mult? 2471738894 ] .. Foarte Wink Care personaje din Naruto va plac mai mult? 984495496 Twisted Evil
`E draguts Care personaje din Naruto va plac mai mult? 984495496 Care personaje din Naruto va plac mai mult? 984495496
`Tine foarte mult la prieteni
`Ii pasa de altii
`Nu lasa persoana draga lui[iubita lui] sa plece de langa el [ in cazul acesta Sasuke ]
`Lupta cu ardoare sa devina Hokage [ Adika da tot cei mai bun din el ]
`Are incredere
`Nu se lasa niciodata batut sau nu se declara invins .
`Nu'i place sa i se spuna un "Nu" . [ Semanam :> ]
`Nu vrea sa acepte situatia asa cum e devenit . #
Pfoai.. si mai am o lista lunga , dar cam astea sunt principalele idei:*: :> ]
Pai, mi.am cam spus parerea pirat
Va Care personaje din Naruto va plac mai mult? 3217753424 si va Care personaje din Naruto va plac mai mult? 984495496 pe toti !
Ja ne ! Care personaje din Naruto va plac mai mult? 3155862239
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care personaje din Naruto va plac mai mult?   Care personaje din Naruto va plac mai mult? Empty

Sus In jos

Care personaje din Naruto va plac mai mult?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care este personajul vostru din Naruto?
» Ce melodii va plac?
» Ce anime va place mai mult?
» Naruto... Un prieten de nadejde :)
» Care este actorul tau preferat?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SasuSaku :: ◆Sondaje◆ :: Naruto-
Mergi direct la: